Pericolul din conservele de ton. Descoperire șocantă făcută de cercetători

Aceștia susțin că, pentru a produce conservele, se folosește zinc, însă producătorii susțin că o fac doar pentru proprietățile sale antimicrobiene, care contribuie la prelungirea duratei de viață a produselor.

În urma cercetărilor efectuate, cercetătorii au descoperit că tonul la conservă conţine cea mai mare cantitate de zinc, fiind de 100 de ori mai mult decât cantitatea considerată a fi sigură pentru organismul uman, ceea ce ar putea cauza disfuncție la nivelul intestinului.Excesul de zinc se depune pe pereții intestinului și dereglează funcția acestuia de absorbție a nutrienților. În schimb, crește riscul ca toxinele să ajungă mult mai ușor în sânge, scrie unica.md.Excesul de aport de zinc poate conduce la convulsii, febră, vărsături și leșin.

Curiozități si informatii utile în clipuri  scurte 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Mafia din Apărare: Cum sunt căpușate societățile ROMARM de grupuri de interese indiferent de conducerea politică

A cheltuit o avere pentru a deveni un extraterestru fără sex: "Nu vreau să mai am nimic acolo jos!"