Cum faci cel mai bun peşte la cuptor. Ingredientul care face diferenţa

Ingrediente:1 ou, bătut spumă100 g cartofi, curăţaţi şi tăiaţi în sferturio jumătate de fenel, curăţat şi tăiat bucăţi mario jumătate de lămâie, feliată5 roşii cherry, tăiate în jumătăţiulei de măsline60 g măsline negre, fără sâmburi, tăiate în jumătăţi120 g file de peşte (somon, batog), fără piele, dezosatun praf de sarepiper4-5 linguri vin albMod de preparare:Cuptorul se preîncălzeşte la 200 de grade Celsius.Într-o crăticioară se pune la fiert apă cu puţină sare.Se pregăteşte o pungă din folie de aluminiu: se rupe o bucată de folie de 35×45 cm. Se împătureşte în două. Trei margini se ridică şi se sigilează cu puţin ou bătut, folosind o pensulă. O margine se lasă liberă.Citeşte continuarea AICI.

Curiozități si informatii utile în clipuri  scurte 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

A cheltuit o avere pentru a deveni un extraterestru fără sex: "Nu vreau să mai am nimic acolo jos!"

Horoscop 28 iunie. Zodia care întâlnește ispite la tot pasul. Tensiunile încep să te macine