A înfipt un AC într-un ou, apoi l-a pus la fiert. Motivul? E trucul folosit de cei mai mari bucătari

Inainte de a fierbe ouale, ar trebui sa le lasi un pic la temperatura camerei. Eviti asfel craparea lor in timpul fierberii.

Dupa ce s-au incalzit putin, faceti o gaura cu ajutorul unui ac fin, in partea mai lata a oului, deci cea opusa varfului. Aveti grija sa nu crapati coaja. De asemenea, nu va temeti ca va curge albusul din ou, pentru ca in partea lata a oului se afla un spatiu cu aer care protejeaza continutul.

Dupa ce ati facut un mic orificiu in ou, puteti sa fierbeti oul.

Curiozități si informatii utile în clipuri  scurte 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

A cheltuit o avere pentru a deveni un extraterestru fără sex: "Nu vreau să mai am nimic acolo jos!"

Mafia din Apărare: Cum sunt căpușate societățile ROMARM de grupuri de interese indiferent de conducerea politică